Obrázek Plná velikost

036 - Kávové hrudky v hořké čokoládě 500g

036

Nový produkt

119 Kč s DPH

--0 Kč

s DPH

Popis produktu

Poznejte dokonalou harmonii chuti s našimi Kávovými hrudkami v hořké čokoládě!
Představujeme vám jedinečný pochoutkový zážitek, který kombinuje svěží ostrost kávy s hlubokým, bohatým aroma hořké čokolády. Naše kávové hrudky v hořké čokoládě jsou dokonalou volbou pro každého milovníka kvalitních sladkostí a poctivé kávy. Balení o hmotnosti 500 g obsahuje přesně vyvážený poměr 75 % kávových hrudek a 25 % hořké čokolády, což zajišťuje nezapomenutelný chuťový zážitek s každým soustem.


Tento produkt je nejen lahodný, ale i vyrobený z kvalitních surovin, které zaručují výjimečný gastronomický požitek. Každá hrudka je pečlivě obalena v luxusní vrstvě hořké čokolády, která podtrhuje intenzivní chuť kávy a dodává celkové harmonii dokonalý tón.


 


Proč si vybrat naše Kávové hrudky v hořké čokoládě?



  • Perfektní Kombinace Chutí - Synergické spojení intenzivní kávy a bohaté hořké čokolády nabízí neopakovatelný chuťový zážitek.

  • Ideální pro Milovníky Kávy a Čokolády - Splňte si své touhy po sladkém, aniž byste museli volit mezi vašimi oblíbenými pochoutkami.

  • Vysoká Nutriční Hodnota - Nabízí solidní množství energie, bílkovin a vlákniny, což je ideální pro energický start dne nebo jako posilující svačina.

  • Elegantní Balení - Krásně zpracované balení činí z našich kávových hrudek v hořké čokoládě ideální dárek pro jakoukoliv příležitost.

  • Přirozeně Malé Množství Soli - S nízkým obsahem soli jsou tyto hrudky vhodnější pro ty, kteří dbají na zdravou stravu.

Zkuste Kávové hrudky v hořké čokoládě a nechte se unášet každým jedinečným soustem této neodolatelné pochoutky!


 


Složení: cukr,  kakaová hmota, ARAŠÍDY loupané, pražené;  persipánová hmota (cukr, persiko, glukózový sirup, SÓJOVÁ MOUKA, plně ztužený palmový tuk, konzervant sorban draselný),  rozinky, maltodextrin,  kakaové máslo, proslazená pomerančová kůra (pomerančová kůra, dextróza, glukózo-fruktózový sirup, cukr, regulátor kyselosti: kyselina citrónová), lešticí směs (tapiokový škrob, cukr, lešticí látka: šelak); rostlinné tuky (palmový olej, olej z máslovníku); MLÉČNÝ TUK, pražená mletá káva a rozpustná sušená káva 1,3 %; sušené MLÉKO,  kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, emulgátory (lecitiny,polyglycerylpolyricinoleát); sušená SYROVÁTKA, přírodní vanilkové aroma, jádra LÍSKOVÝCH OŘECHŮ mletá, jádra VLAŠSKÝCH OŘECHŮ mletá, jádra KEŠU OŘECHŮ mletá, jádra MANDLÍ mletá.V hořké čokoládě obsah kakaové sušiny nejméně 35 %. Vedle kakaového másla obsahují čokolády rostlinné tuky. Výrobek může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů, obilovin obsahujících lepek a sezamu.


Výživové hodnoty na 100g: Energetická hodnota 1893 kJ/451 kcal, Tuky 16 g, z toho nasycené mastné kyseliny 8,2 g, sacharidy 71 g, z toho cukry 68 g, vláknina 3,5 g, Bílkoviny 3,9 g, Sůl 0,04 g

Vyrobeno pro: České cukrovinky s.r.o., Bobrová 131, 59255 Bobrová, Česká republika

Recenze

Známka 
2024-01-30

Recenze byla napsána na Heureka.cz

Celkové hodnocení:
hříšně dobré mlsání, právě tak akorát kávové

Známka 
2023-12-06

Recenze byla napsána na Heureka.cz

Celkové hodnocení:
výborné bonbony, které si snadno a rychle zamilujete, kupujeme pravidelně

Známka 
2023-11-28

Recenze byla napsána na Heureka.cz

Celkové hodnocení:
Myslel jsem, že jsem objednal Arašídy v cukru. A dostal kávové hrudky.

Známka 
2023-11-12

Recenze byla napsána na Heureka.cz

Pro:
Vynikající
Proti:
Silně návykové, nedá se přestat se zobáním

Napsat recenzi

036 - Kávové hrudky v hořké čokoládě 500g

036 - Kávové hrudky v hořké čokoládě 500g

Recenze produktu / Otázky a odpovědi

Průměrné hodnocení

0.0
0 Recenze
★★★★★ Vynikající 0
★★★★☆ Dobrý 0
★★★☆☆ Střední 0
★★☆☆☆ Chudý 0
★☆☆☆☆ Hrozný 0

  • Recenze (0)
  • Otázky a odpovědi (0)